Okunma

Mate 20 Lite Hızlı Şarj ile kısa sürede hazır!


19 saat önce eklendi
Mate 20 Lite Hızlı Şarj ile kısa sürede hazır!

Akıllı telefonların ekranları büyüdükçe, donanım yetenekleri arttıkça ve kullanım alanları genişledikçe, çok daha uzun batarya ömrü vaat etmelerini bekliyoruz. Artık herkesin öncelikli beklentisi, tam günü çıkarabilen telefonlardan yana oluyor. Huawei Mate 20 Lite Hızlı Şarj desteği ile akıllı telefonunuzun en zorlu koşullarda bile kısa sürede hazır olmasını sağlıyor.

Huawei amiral gemisi sınıfı Super Charge teknolojisine geçerkeni, daha fiyat performans odaklı bir segment olan Mate 20 Lite, Hızlı Şarj teknolojisini bizlerle buluşturmaya devam ediyor. Batarya ömrü söz konusu olduğunda piyasadaki en dikkat çeken telefonlardan biri olan Mate 20 Lite, söz konusu hızlı şarj olduğunda da sağlam iş çıkarmayı başarıyor.

Mate 20 Lite Hızlı Şarj desteği neler sunuyor?

Mate 20 Lite’ın en iddialı olduğu alanların başında kamera gelse de, telefonun sahip olduğu yetenekler bununla sınırlı değil. 13 saatin üzerinde video izleme ve web‘de gezinme, 24 saatin üzerinde 3G konuşma süresi veren 3,750 mAh bataryasıyla dikkat çeken Mate 20 Lite, aynı zamanda kısa sürede kullanıma hazır hale gelerek pratikliğini de konuşturuyor.

3,750 mAh’lık batarya yaklaşık iki saat içerisinde tamamen dolarken, yarım saat telefonu şarj ettiğinizde yüzde 35 gibi bir doluluk oranı görebiliyorsunuz. Geçtiğimiz yıla oranla çok daha büyük bir pil ile (Mate 10 Lite 3,340 mAh) gelmesine rağmen, oldukça etkiyeci sonuçlarıyla, Mate 20 Lite kendi segmentinde zirveye oynuyor.

18 Watt’lık 9V/2A destek sunan adaptör ile kutudan çıkan telefon, verdiği Hızlı Şarj desteği beraber, en zorlu anlarda bile kısa sürede Mate 20 Lite’ın anında hazır olmasına yardımcı oluyor. Böylece ne siz zor durumda kalıyorsunuz, ne de telefonunuz sizi yarı yolda bırakıyor.




yazarEmin Çıtak

Tamriel'in bağrından kopup gelen Emin, sıkı bir TES ve Dark Souls hayranıdır, tam bir oyun delisidir. Çok uzun zamandır oyun oynuyor, tam çözüm çekip, inceleme yazıyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.

Yeni ! ShiftDelete.Net ya da SDN Forum hesabınız ile yorum yaparak yorumlarınızın rumuzunuz ile yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Giriş için tıklayın.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

55 yorum - “Mate 20 Lite Hızlı Şarj ile kısa sürede hazır!”

  1. Teknoloji Dostu dedi ki:

    2 buçuk aydır kullanıyorum yoğun kullanımlarda çok rahat bir günü çıkarıyor

  2. Teknoloji Dostu dedi ki:

    Yaklaşık 2,5-3 aydır kullanıyorum ve son derece memnunum. Güzel bir telefon.

  3. Selcuk dedi ki:

    Note 9 varken çöp centikli tipsiz telefon

" Mate 20 Lite Hızlı Şarj ile kısa sürede hazır! konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Mate 20 Lite Hızlı Şarj ile kısa sürede hazır! ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Mate 20 Lite Hızlı Şarj ile kısa sürede hazır! ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "